Doce Notas

Presentació del programa per a l’entrenament de l’oïda Ear Master

L´ESMUC i EarMaster Aps presentaran oficialment el proper 3 de març, a les 13 hores, a la seu de l´Escola, les versions en llengua catalana del programa per a l´entrenament de l´oïda musical EarMaster Pro 5 i EarMaster School 5, guanyadores del World´s best-selling product com a la sèrie de software per a l´educació musical interactiva amb major acceptació del món.

Aquest programa ja l´utilitzen cada vegada més institucions públiques i privades en tant que ha demostrat ser un eina acadèmica altament interactiva, versàtil i fàcil d´utilitzar.

En aquest sentit, i per a la seva major implantació i utilització a Catalunya, l´Escola Superior de Música de Catalunya ha cregut necessària la traducció dels continguts d’aquesta programa al català. El procés de traducció ha estat coordinat per la professora Percepció Auditiva, Sofía Martínez. El programa inclou totes les àrees significatives en l´estudi d´intervals, escales, acords, ritmes i melodies. Ens referim, per tant, a un tutor estàndard i un de jazz amb 651 lliçons que poden ser editades fàcilment i personalitzades per cada usuari.

La presentació dels continguts d´EarMaster és oberta al públic i s´adreça de manera especial als professors i estudiants d´escoles de música i conservatoris d´arreu de Catalunya.

Podeu confirmar la vostra assistència mitjançant el telèfon 933 523 011 / ext. 1050 o bé per correu electrònic a: rree@esmuc.net.

Salir de la versión móvil